Timp de un an, am fost de planificare nunta mea 23 mai.

Sincer, am plănuit nunta asta toată viața mea. Întotdeauna am știut că vreau să mă căsătoresc, și de când eram mică am avut idei despre va arăta nunta mea.

Când am fost introdus pe Pinterest în adolescență, această idee a început să prindă contur vizual, în timp ce cu grijă am curatoriat o tablă de nuntă plină de aranjamente florale, rochii de mireasă, tradiții de nuntă italiene și scheme de culori.

La scurt timp după ce logodnicul meu și m-am logodit primăvara trecută, am început să văd placa mea Pinterest și idealurile mele de-o viață materializa în ceea ce părea o nunta perfecta.

Am reușit să găsim data perfectă la locația perfectă, și biserica noastră doar sa întâmplat să fie liber, de asemenea. A fost Kismet. A fost perfect.

Cu toate acestea, atunci când COVID-19 a lovit statul meu, guvernatorul nostru a acționat rapid, închiderea școlilor și încurajarea celor dintre noi care ar putea lucra de acasă pentru a face acest lucru. În zilele următoare, situația s-a înrăutățit, numărul persoanelor bolnave de virus a crescut, iar statul nostru a cunoscut începutul unui număr de morți care continuă să crească. Din nou, acționând rapid, guvernatorul nostru a restricționat adunările și a implementat un ordin de „ședere în loc”.

În primele zile, logodnicul meu și cu mine ne-am ținut de o speranță slabă că până în luna mai restricțiile vor fi eliminate și viața va reveni la normal. Cu toate acestea, nu a durat mult până ne-am dat seama că acest lucru nu ar fi cazul. Pentru siguranța oaspeților noștri și în conformitate cu legea, am avut nevoie pentru a schimba planurile noastre.

O nunta de primavara si Coronavirus: Îmbrățișând ceea ce este esențial

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *