New Hope în New York: Coronavirus Spitalizare Rata, Alte numere Arată Îmbunătățirea
Într-un semn de bun venit că comunitatea poate fi câștigă controlul asupra COVID-19, oficialii din New York a anunțat în această săptămână că tendințele cheie de creștere, ar fi spital și icu internări sunt în declin.

New York este epicentrul pandemiei în Statele Unite, reprezentând aproximativ jumătate din totalul deceselor americane cauzate de virus. Până marți în această săptămână, ratele de admitere în spital au fost doar în creștere la 4 la sută, o îmbunătățire uriașă de la 20 la sută creșteri zilnice spitale au fost văzut anterior. A fost a patra zi la rând numerele au crescut mai puțin de 7 la sută.

De asemenea, de luni, numărul de marți a arătat că 89 de pacienți au fost internați în IU, față de 395 de pacienți internați vineri. „În măsura în care vedem o aplatizare sau un posibil platou, acest lucru se datorează a ceea ce facem și trebuie să continuăm să facem acest lucru”, a declarat guvernatorul Cuomo, citat de presă, în timp ce îi îndemna pe newyorkezi să continue practicile de distanțare socială.

Între timp, primarul orașului New York, Bill de Blasio, a declarat presei că numărul pacienților care au nevoie de ventilatoare în orașul său a fost recent mai bun decât se aștepta, „și mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a spus el. Până joi, Cuomo a anunțat că New York-ul a „aplatizat oficial curba” răspândirii infecției.

New York Spitalizare Rata arată speranță, și alte note de la săptămâna

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *