De la întâlnirea cu acea colegă de clasă generoasă care își împărtășea cutia proaspătă de creioane de la școală la legătura cu colegii de la happy hour, să-ți faci prieteni este una dintre deliciile magice ale vieții. Experiențele comune, interesele comune și obiectivele similare ne ajută să ne conectăm în continuare cu acele spirite înrudite din jurul nostru. Cu toate acestea, nu orice prietenie va dura o viață întreagă: obiectivele diferă, interesele se schimbă, iar diferitele tranziții ale vieții pot însemna că nu mai există atât de multe experiențe comune.

Anii douăzeci și treizeci de ani sunt plini de o multitudine de tranziții de viață care pot avea un impact major asupra relațiilor noastre, de la școlarizare, la mutări, la locuri de muncă și – pentru mulți – schimbarea stării maritale și familiale. Prieteniile sunt deosebit de sensibile la aceste schimbări de circumstanțe. Ce ar trebui să facem din aceste prietenii pierdute?

Reframing a expirat prietenii într-o lumină pozitivă
Oricine a avut un sfârșit de prietenie strânsă pe un viraj ascuțit știe că poate aduce o durere similară și procesul de durere la ceea ce însoțește o despărțire romantică. Durerea este reală, și vindecarea trebuie să se întâmple. O „postmortem” a unei prietenii trecut poate fi, de asemenea, edificator. S-ar putea găsi că au existat comportamente sau modele în această prietenie pe care ar trebui să se adapteze pentru a promova relații mai sănătoase merge mai departe.

Dar aș dori să sugerez că, de asemenea, poate fi util să reflecteze asupra lucruri vesele și distractive pe care un prieten trecut a adus în viața ta pentru care puteți fi recunoscător, de asemenea. Privind la relația printr-o perspectivă a ceea ce am câștigat, mai degrabă decât ceea ce am pierdut este un prim pas pentru a reîncadra o prietenie trecut pentru valoarea sa reală.

Deci, ce fel de lucruri s-ar putea găsi?

01. Prieteniile ne prezintă noi interese
Multe prietenii se unesc pe baza intereselor comune existente, dar interesele sau hobby-urile diferite ale unui prieten ne pot extinde lumea. Unul dintre prietenii mei de liceu la întâmplare a dezvoltat un interes în 1970 muzica disco în timpul anului nostru senior. Pot să-l credit cu introducerea mine la Gloria Gaynor’s I Will Survive, un cântec care a fost un confort, precum și un karaoke du-te-la pentru mulți ani de atunci.

Prietenii din trecut poate să vă fi prezentat la scrierile unui autor acum favorit, enkindled o dragoste de caiac sau drumetii, sau ți-a arătat detalii fascinante ale unei alte culturi. Fără acei prieteni, este posibil să nu fi descoperit anumite domenii de interes de care vă bucurați acum.

02. Prietenii ne oferă înțelepciune prin schimbul de călătoriile lor
Faptul este, uneori, prietenii „alegeri și comportamente vă arată exact ce să nu facă în viață. Aceste lecții ar putea fi la fel de practice ca înțelegerea capcanele de a obține buricul străpuns-fermoare nu va fi prietenul tău-la ceva mai profund, ar fi învățarea răului de a pretinde a fi cineva nu ești.

Găsirea bucurie în prietenii care s-au încheiat

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *