„Dacă ar exista o țară care ar găsi o modalitate de a împărtăși frumusețea în mijlocul unei pandemii globale, ar fi Italia”, i-am spus logodnicului meu, în timp ce priveam solidaritatea pe care italienii la nivel național au creat-o împreună în cântec. De la exploziile de rutină ale imnului național de la ora 18,00, muzicienii care cântă de la ferestre, cuplurile dansând pe balcoane și artiști celebri precum Andrea Bocelli care dau concerte acasă, este clar că italienii nu vor lăsa această boală să le zdrobească spiritele.

Acum câțiva ani, trăiam și predam engleza în Sicilia, Italia. Una dintre takeaways meu principal din Sicilia a fost că pentru italieni, frumusetea este mai mult decât un concept sau o descriere-este o virtute. Frumusețea depășește estetica, pentru că oferă privitorului, un sentiment de mirare, uimire și inspirație.

Carantina națională a Italiei a produs două dintre hashtag-urile lor în trend: #iostoacasa și #andratuttobene, ceea ce înseamnă „Sunt acasă” și, respectiv, „totul va fi bine”. Acest echilibru de prudență și speranță a permis italienilor să facă cele mai bune dintr-o situație cumplită, și să vină împreună ca o țară.

Cu cea mai mare parte a Statelor Unite acum sub propria noastră ședere-at-home sau adăpost-in-loc comenzi, unii dintre prietenii mei italieni au încurajare pentru noi. Fiecare dintre aceste tinere femei are vise pentru viitorul ei, care a trebuit să fie întreruptă din cauza carantinei mandatate. Am ajuns la ei, astfel încât acestea ar putea avea posibilitatea de a împărtăși reflecțiile lor asupra vieții în lockdown și de a construi solidaritate cu americanii.

Femeile italiene încurajează femeile americane să găsească pacea interioară într-o viață întreruptă de COVID-19

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *