Fie că sunteți încă în mijlocul carantinei pentru COVID-19, sau sunteți în imediata după aceasta ca starea ta a început să se deschidă, la domiciliu sfaturi și instrumente pentru a ajuta căsătoria ta nu poate fi niciodată mai necesară. Poate că tu și soțul / soția ta sunt pur și simplu obosit de aceeași rutină de carantină vechi, ca zile devin imposibil de distins unul de altul. Sau poate că tot timpul impus împreună a strălucit o lumină asupra unei căsătorii care era deja în luptă, și te-a făcut să realizezi cât de puțin „timp de calitate” ați petrecut împreună înainte de această pandemie sau a stârnit răni vechi care au fost culcat latente. Poate că coronavirusul a pus o presiune financiară incredibilă asupra familiei tale- așa a făcut-o pe atât de mulți americani – și terapia de cuplu, să nu mai vorbim de nopți data, nu mai sunt fezabile din punct de vedere financiar. Sau poate că mariajul tău este înfloritor, dar mereu cauți modalități de a crește, de a învăța și de a te distra cu soțul/soția. Oricare ar fi cazul, puteți adăuga aceste trucuri convenabile și rentabile la set de instrumente căsătorie dumneavoastră.

Data de noapte în
Să începem simplu. Dacă tu și partenerul tău ați intrat într-un șanț de a face același lucru în fiecare noapte, condiment lucrurile fără a părăsi casa. Așteaptă până când copiii se duc la culcare dacă ai copii, apoi îmbracă-te în loc să te schimbi în pijamale. Pune lumânări pe masă și deschide o sticlă de vin, dacă vrei. Dacă aveți o șansă de a obține flori, poate înființat o piesă centrală pentru a face noaptea simt speciale (sau, cere soțul tău să vă prezinte cu flori!). Puteți face o cină elegantă în prealabil pentru a servi la „data”, sau puteți comanda take-out-orice este de preferat pentru voi doi. Așezați-vă la masă vizavi unul de celălalt, așa ați face-o într-o întâlnire și bucurați-vă de cină împreună.

În timp ce poate suna prostesc, pur și simplu schimbarea atmosferei și rutina ta poate revigora cu gânduri noi pentru a vorbi despre împreună. Dacă sunteți obișnuiți să se concentreze pe hrănirea copiii dumneavoastră în timpul cinei sau graba de a obține alimente pentru familie gata și cina făcut înainte de culcare, o noapte data în va oferi timp de calitate bun venit doar între tine și soțul / soția. Chiar dacă este deja doar voi doi, luând timp și efort pentru a face noaptea unic pentru fiecare alte în sine este sigur de a stimula moralul relației dumneavoastră (mai ales pentru cei care valoare acte de serviciu sau de timp de calitate ca lor „limba dragoste” -mai mult pe care de mai jos).

de a îmbunătăți căsătoria ta fără a părăsi casa

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *