„Îmbrățișează greutățile, precum și toată bucuria din acest sezon al maternității; ți s-a dat un dar incredibil.”

Ca o mamă nou-nouță, am luat la inimă acest sfat de la o mamă bine experimentată prietenă. Este posibil să fi fost un sfat nesolicitat; cu toate acestea, am învățat că „nesolicitate” cu siguranță nu este sinonim cu „nefolositoare.” De fapt, am primit o astfel de abundență de sfaturi cu adevărat de susținere de la mame mai experimentate pe care am acum frecvent solicita mine.

În cei trei ani de când sunt mamă, am învățat că maternitatea poate fi singuratică, dură și epuizantă, dar și că recompensele depășesc cu mult sacrificiile. Fiica și fiul meu mă fac să mă străduiesc să fiu cea mai bună versiune a mea și sunt cele mai mari daruri din viața mea.

Contemplând exact modul în care maternitatea a fost un dar pentru mine, am rugat alte mame – variind în vârstă de la douăzeci la optzeci – să împărtășească modul în care copiii lor au fost binecuvântări în viața lor. Mi-au împărtășit creșterea copiilor este un sacrificiu, o realizare și, în cele din urmă, un dar frumos. Într-o societate care de multe ori nu recunoaște frumusețea în maternitate sau darul vieții copiilor, răspunsurile lor mi-a umplut cu inspirație, încurajare, și speranță.

Darul maternității: Mamele reale reflectă

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *