Știm că cântecele noastre preferate conțin uneori viziuni nu-așa-romantice de romantism. Dar nu sunt doar steaguri roșii lirice. Multe melodii includ elemente de dragoste autentică, ar fi angajamentul, respectul și onestitatea. Iată câteva piese care iau o privire bine ajustate la dragoste.

„La Belle Fleur Sauvage” de Lordul Huron
În această melodie populară modernă care împrumută melodia familiei Carter „Wildwood Flower”, compozitorul Ben Schneider subliniază că nici o dragoste nu vine fără efort, muncă și sacrificiu. Naratorul este în căutarea pentru dragostea lui personificat în frumoasa floare sălbatică (sensul titlului în limba franceză), care „nu va fi găsit cu ușurință”, deoarece ea crește într-un „loc sacru”, care nu toată lumea poate ajunge. Și el caută un angajament pe termen lung, cântând că „când voi muri vreau ca ea să zacă lângă mine în mormânt.” Este un cântec despre a purta durere și încercări pentru a obține această șansă prețioasă cu cineva te iubesc atât de mult.

„Inele de hârtie” de Taylor Swift
Pe această pistă, Swift proclamă cu îndrăzneală că confortul și amintirile bune pe care le are cu iubitul ei sunt ceea ce contează cu adevărat, nu „lucruri strălucitoare” sau inele de diamant. Aceasta este o dragoste care acceptă binele și răul, „toate exes, lupte, și defecte”, „complicațiile tale, ” și „lunea ta trist.” Pur și simplu obtinerea de a petrece timp cu cineva care te tratează bine poate fi o binecuvântare.

„Prima zi din viața mea” de Bright Eyes
Chiar și relațiile sănătoase au problemele lor, dar partenerii care se iubesc cu adevărat își asumă responsabilitatea și decid să lucreze împreună la problemele lor. Acest cântec descrie este să vezi pe deplin pe altcineva, în timp ce, de asemenea, fiind văzut. În cor, când Conor Oberst cântă, „Și așa, m-am gândit să știi / că aceste lucruri ia pentru totdeauna / Eu mai ales sunt lent / Dar îmi dau seama că am nevoie de tine / și m-am întrebat dacă aș putea veni acasă,” el recunoaște toate greșelile și defectele sale și dându-și seama de ce cealaltă persoană nu ar putea să-l doresc. Relațiile puternice iau locul de muncă și ar putea fi lent merge, dar aceste tipuri de conversații cinstite sunt cruciale, și arată că el respectă perspectiva celeilalte persoane. După spune cântecul, Aș fi mai degrabă de lucru pentru un salariu / decât de așteptare pentru a câștiga la loterie. El vede toate lucrările de a dezvolta relația lor în mod intenționat ca merita.

Cinci melodii cu mesaje despre dragoste autentic

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *