Ca Statele Unite începe să vorbească despre deschiderea din nou, ne-am trezit un pic încântat de lucrurile pe care le vom reveni la care sunt în afara caselor noastre.

Știm că nu ne întoarcem la „normal”. Jelim zecile de mii de americani pe care i-am pierdut în fața LUI COVID-19, și știm că virusul va rămâne o amenințare pentru sănătatea multor indivizi. Știm, de asemenea, închiderea de afaceri și normele de distanțare socială au pus milioane de oameni de la locul de muncă, anulat evenimente majore de viață, ar fi înmormântări, nunti, și absolviri, a crescut problemele de sănătate mintală și singurătate, și mai mult.

Să stăm acasă a avut suișuri și coborâșuri, dar speranța pentru o zi mai bună este unul dintre lucrurile care ne-a făcut să trecem prin acest timp.

Nu știm cu adevărat când vom fi încurajați să părăsească în condiții de siguranță casele noastre și vizita locuri ar fi restaurante, magazine, și biserici. Dar în timp ce așteptăm semnalul să ne întoarcem acolo, am vrea să ne dăm o doză de speranță vorbind despre acele adunări, oameni și locuri cu care abia așteptăm să ne reîntâlnim.

Editorii Verily ne dau afară, și am vrea să auzim de la tine și în această formă. Vom fi de partajare răspunsurile dumneavoastră pe site-ul nostru și în e-mail noastre de zi cu zi în zilele următoare.

Meg McDonnell, redactor-șef

Abia aștept să mă întorc la antrenamentele mele Orangetheory în studio. Cu puțin timp înainte de coronavirus lovit, am intrat într-un studio Orangetheory doar câteva blocuri de la complexul meu apartament. Am devenit rapid atașat la antrenamente intense, mușchii inflamat, și senzație de afterburn, și am fost doar incepand sa simt ca am fost obtinerea mai puternic atunci când totul a început închiderea. În timp ce am fost atât de recunoscător pentru antrenamente online Orangetheory a oferit, eu nu pot să aștept să fie încurajate de către antrenori în persoană și de a lucra până o sudoare în studio, din nou.

Sunt, de asemenea, într-adevăr așteaptă cu nerăbdare să colectarea cu prietenii la casa cuiva pentru cina sau club de carte. M-am adunat cu mulți prieteni pentru ore de fericire video, dar eu sunt nostalgic pentru o cină persistentă în jurul mesei unui prieten sala de mese sau într-unul din spațiile noastre în aer liber.

Emily Lehman, editor asociat

Eu și prietenii mei obișnuiam să ne întâlnim, fără greș, la cină vinerea. Ne-ar împărtăși maximele și coborâșurile din săptămânile noastre și să rămână până în orele mici glumind și vorbind. Această tradiție a fost întâmplă de ani de zile, cu mult înainte de m-am mutat în orașul meu natal actual. Ultima dată când am făcut-o, ca și în cazul atât de multe lucruri în timpul coronavirusului, nu ne-am dat seama pe deplin că va fi ultima dată pentru o vreme. Sunt atât de încântat să mă împreună din nou, cota de alimente (ce o idee!) și spune reciproc poveștile de timpul nostru în afară.

Ce vom face atunci când nu trebuie să stați acasă

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *