Băieți, vă simțiți când iubiți pe cineva?

Cumnata mea a postat întrebarea neașteptată în grupul de familie chat, întrerupând un flux de meme și poze cu nepoți drăguți.

Simțind presiunea de a ne explica, aceia dintre noi în chat care au găsit deja un soț amestecat pentru a construi unele fraze elaborate de înțelepciune profundă, dar practice. Dar singurul răspuns care a ieșit în evidență a fost acesta simplu de la soacra mea:

„Te fac să te simți ca acasă.”

Gândindu-mă la propria mea experiență, răspunsul se potrivește ca o mănușă. Crescând, casa a fost locul unde viața mea, identitatea, și încrederea au fost construite. Aș putea cânta la flaut și să stric de zeci de ori fără să fiu tachinat. Aș putea să-mi aduc ideile și întrebările la masă și să nu reușesc niciodată să ascult o ureche. Aș putea face greșeli și să primesc un cuvânt înțelept de corecție și încurajare pentru a mă ajuta să o iau de la capăt. Și în orice zi, am putut găsi o îmbrățișare caldă și un cuvânt iubitor. Acasă, întotdeauna m-am simțit în siguranță, iubit și liber.

Și așa m-am simțit mereu în preajma lui Jim.

Cu tipi anterioare aș datat sau a fost interesat de, am avut tendința de a simți nervos și ciudat în jurul lor. Sigur, a fost interesant, dar a fost, de asemenea, stresant. Nu a fost chinul constant de a rula printr-o serie de stomac-churning întrebări: „Are el mă place? Știe că-mi place de el? Cât de mult îmi place de el? Să mă duc să vorbesc cu el? ar trebui să răspund la textul său? Și așa mai departe.

Cu Jim, niciuna din aceste întrebări nu m-a afectat. Când l-am întâlnit prima dată la un picnic toamna în colegiu, am observat că el a avut o încredere liniștită și prietenie care instantaneu ma facut sa ma simt in largul meu. Mi-am dat seama că îi cunoșteam două surori, pe care le iubeam, și i-am sugerat să scrie pentru ziarul școlii pe care l-am editat. În jurul lui, nu eram nimic mai mult, sau mai puțin, decât mine.

Câteva luni mai târziu, l-am invitat pe Jim la o seară de karaoke cu prietenii. El a acceptat cu entuziasm, porumbel într-un spectacol sălbatic de mare-pitched de „Summer Nights” cu mine, și ma escortat înapoi la dormitorul meu. Tot timpul, m-am simțit tingly peste tot – nu cu nervozitate, dar cu bucurie. M-am trezit dornici să vorbesc cu el, să se distreze și să fie prost în jurul lui, și la sfârșitul serii, exprima mulțumirile mele sincere și dorința de a obține împreună din nou.

Sentimentul a continuat pe măsură ce ne-am văzut mai mult. La prima noastră întâlnire, am avut o explozie vorbesc despre familiile noastre peste brunch și privind la frumusetile unui muzeu conac, și nu am ezitat să-l lase să știe (am programat data a doua noastră înainte de a obține înapoi de la primul!).

Când știa: El m-a făcut să mă simt ca acasă

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *